Изображение Антинодум

Антинодум

в наличии
  • Тип применения: Внутреннее
  • Фитокомпозиции: 30 мл
Засіб із цілющих рослин Антинодум має протипухлинну дію, сприяє розсмоктуванню вузлуватих утворень у залозистих тканинах (молочна, щитоподібна, передміхурова залози, яйники, матка, тощо), які виникли в одному з органів. Застосовується у комплексному лікуванні мастопатії, вузлуватій формі зоба, фіброміоми матки, аденоми передміхурової залози. Внаслідок тривалого прийому спостерігається стійкий позитивний результат.
Количество
130,00 ₴

Cклад

Водно-спиртові екстракти: листя подорожнику, кореневищ гірчаку зміїного, коренів цикорію, трави деревію, квіток нагідок, листя шавлії, квіток бузини чорної.
Допоміжні речовини: вода очищена, спирт етиловий Е 1510.

Рекомендації щодо використання

Може бути використана в раціонах дієтичного харчування, призначених лікарем з метою забезпечення нормального обміну речовин, для загального зміцнення організму.
Рекомендовано дотримуватися збалансованого раціону харчування, обмежувати тваринні жири, цукор, солодощі та алкоголь.

Показання до застосування

1. Вузлуватий зоб (разом зі Струміном або Нормострумом, Спайкеланом).
2. Фіброзно-кістозні і аденоматозні ущільнення (разом з Мастоденом, Лімфограном, Аднексаном і Спайкеланом).
3. Вузлуваті фіброміоми (разом з Фіброманом, Фемінатом та Цистаном).
4. Аденома простати (разом з Простаденом, Уросептом і Лімфограном).

Протипоказання і побічні ефекти

Не виявлені.

Способи застосування і дози

Приймати по 5 крапель із двома столовими ложками теплої води 3 рази на день за 15-30 хв. перед вживанням їжі та четвертий раз на ніч.
Вживати протягом одного місяця.
В подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем.
Схеми вживання призначаються індивідуально.

Застереження при застосуванні

При індивідуальній чутливості до компонентів.
Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.
Не є лікарським засобом.

Умови та термін зберігання

Зберігати при кімнатній температурі до дати, зазначеної на етикетці.
Поява осаду на дні флакона не впливає на якість.
Перед вживанням збовтувати.