Цей кремовий сирний гарнір дуже люблять у Сполучених Штатах Америки, вважаючи найкращим додатком до овочів та м’яса, приготованих на барбекю.
На 4 порції треба 75 г вершкового масла, 1 цибулина, дрібно порізана, 3 качана кукурудзи,1 чайна ложка цукру, 125 мл вершків, 50 г тертого чеддера або моцарели.
Розігріти 75 г вершкового масла в сковороді до утворення піни та обсмажити дрібно порізану цибулину приблизно 5 хвилин. Зрізати зерна з трьох качанів кукурудзи та додати в каструлю з 125 мл води. Коли закипить, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити 10 хв. Додати 1 ч. л. цукру та 125 мл вершків, приправити і варити без кришки ще 5 хвилин. Посипати 50 г тертого чеддера або моцарели та готувати ще пару хвилин, доки сир розплавиться.
Дуже проста страва: лише 10 хвилин на підготовку інгредієнтів і 20 хвилин на куховарство! Є лише одна небезпека. В усіх, хто спробував цей гарнір, виникає непереборний потяг приготувати його знову.