Тріска зі спеціями дуже смакує в поєднанні з кукурудзою у вершках та обсмаженою цибулею. У цій страві мало калорій, вона потребує лише 12 хв. на підготовку і 25 — на куховарство. Подавайте зі шматочками лайма.
На дві особи потрібно: 2 філе тріски (приблизно 120 г кожне), 1 ст. л. оливкової олії, 2 ч. л. улюблених спецій, пучок зеленої цибулі, банка цукрової кукурудзи (326 г, рідину злити), 2 ст. л. вершків (можна узяти одноразові упаковки), 20 г пармезану (дрібно натертого), маленька червона перчинка чилі (очистити від кісточок і дрібно порізати), невеликий пучок кінзи (половину дрібно посікти), часточки лайма для подачі.
Увімкнути духовку. Поки розігрівається, викласти тріску на деко й натерти половиною олії, приправами, сіллю та перцем. Запікати 12-15 хв. до готовності.
Тим часом розігріти на сильному вогні пательню. Залишками олії змастити цілу цибулю, і готувати 8-10 хв., поки підсмажиться і стане м’якшою. Викласти на теплу тарілку.
Кукурудзу прогріти 2 хв. в каструлі з вершками. Можна подрібнити блендером. Змішати пармезан, чилі й половину кінзи і приправити кукурудзу.
Подавати тріску з цибулею, кукурудзою та шматочками лайма, посипати залишками кінзи.