Ці страви просто готувати і смачно їсти. Такий барвистий і швидкий гарнір як мексиканський салат буде на столі вже за 15 хвилин.
На 4-6 порцій потрібно 2 банки по 340 г солодкої кукурудзи,1 дрібно нарізана червона цибуля, 2 великих помідори, очищені від насіння і нарізані кубиками, половина невеликої пачки коріандру, сік 2 лаймів, 4 ст. л. оливкової олії, 2 чайні ложки рідкого меду
Кукурудзу, цибулю, помідори та коріандр змішайте у великій мисці. Полийте заправкою із соку лайма, оливкової олії тамеду. Перед подачею перемішайте.
Практично з тих самих інгредієнтів і лише за 20 хвилин можна приготувати мексиканську кукурудзяну сальсу.
Нарізати 3 цибулини, 150 г помідорів і половину перчини зеленого чилі, додати цедру і сік з 2 лаймів, змішати з банкою цукрової кукурудзи (326 г, без рідини), половиною маленького пакетику коріандру і дрібкою солі. Перед подачею на стіл маринувати 30 хвилин, щоб посилити смак і зробити його більшяскравим.