Пряний салат з кукурудзи, чорної квасолі та фети

7 грудня 2024 р.

Лише 20 хвилин на підготовку і 10 — власне на приготування, і захоплюючий салат для романтичної осінньої вечері на двох готовий! Він слугуватиме основною — поживною та смачною — стравою.

Салат сповнений цікавими смаками, яскравою текстурою та ароматом прянощів.

Потурбуйтесь, щоб під рукою було все необхідне: 2 качанчика відвареної солодкої кукурудзи, чорна квасоля (банка 400 г), 1 авокадо, 200 г помідорів чері, 4 зелених стебла цибулі, 100 г сиру фета.

Для заправки змішайте 1 ч. л. меленого кмину, 1 ст. л. соусу Табаско, сік і цедру 2 лаймів, 1 ст. л. хересного оцту, 2 ст. л. оливкової олії першого віджиму.

З качанів треба зрізати зернята, квасолю відцідити і промити, шматочками нарізати авокадо, помідори порізати навпіл, крупно нарізати зелену цибулю. Все перемішати і зверху покласти фету, нарізану кубиками.

Полити салат заправкою і прикрасити дольками лайма.

Залиште свій коментар