Ці сирні тістечка з солодкої кукурудзи можна зробити за 10-15 хвилин, а діти із задоволенням допоможуть вам їх готувати. І якщо трапиться така неймовірна річ, що їх не зможуть з’їсти, то заморозьте залишки про запас.
Для 12 тістечок потрібно 175 г борошна, 1 ч. л. розпушувача, 2 яйця, 125 мл молока, 200 г консервованої кукурудзи (зцідити), 100 г зрілого чеддера (натерти), 2 ст. л. подрібненої цибулі, 2 ч. л. соняшникової олії, 2 стиглих помідора, дрібно нарізаних і 2 ст. л. томатного кетчупу для соусу сальса.
Змішайте помідори та кетчуп для соусу сальса в мисці і відставте.
В іншій мисці збийте борошно, розпушувач, яйця та молоко до однорідності. Додайте солодку кукурудзу, сир і шніт-цибулю. Добре приправте.
Розігрійте половину олії на сковороді з антипригарним покриттям. Додайте шість ложок суміші на сковороду і трохи розрівняйте тильною стороною ложки, тримаючи їх окремо. Смажити 2 хв. на середньому вогні до золотистого кольору. Перевернути і обсмажити з іншого боку.
Тримати в теплі, поки смажаться решта шість кукурудзяних коржів. Подавати з соусом сальса.