4 січня 2023 р.Гарбузяник — це смачно!
Знаєте, що каротину в гарбузі в 4–5 разів більше, ніж у моркві? Ця ягода є також джерелом вітамінів групи B, РР, Е, С, антиоксидантів, мінералів (заліза, магнію, калію, фосфору, цинку) та клітковини. Гарбуз має сечогінну та послаблюючу дію, поліпшує травлення дорослим і малим, зміцнює судини і нормалізує тиск, чистить печінку (зокрема від залишків антибіотиків) і виводить шлаки й токсини. Невелика кількість калорій особливо приваблива для прихильників стрункої фігури. Та гарбуз не лише дуже корисний, а ще й смачний. Ви в цьому переконаєтесь, якщо спечете пиріг з гарбузовою начинкою.