14 серпня 2021 р.КАБАЧКИ ДОДАДУТЬ ЗДОРОВ’Я І СТРУНКОСТІ
Мудрі ці господині, які у кабачковий сезон майже щодня готують для своєї сім’ї різноманітні страви з кабачків: салати, оладки, кабачки тушковані, смажені, тушковані в сметані, тушковані з котлетним фаршем, кабачки з картоплею в томатному соусі, кабачки з салом, кабачки, фаршировані грибами, кабачки під білим соусом з сиром (твердим)… Правда, що навіть од переліку цих смачних страв у нас вже почали «виділятися слинки»? Утім, ці страви не просто смачні, вони і надзвичайно корисні. Будь-яка страва, виготовлена з кабачків (Cucurbita pepo var.girauvmontia), допоможе почистити нирки, полікує їх. Кабачки – це, насамперед, профілактика захворювань нирок. Вони – ефективний сечогінний засіб, добре усувають набряки (набряки, які з’являються на обличчі, під очима, на верхніх повіках - то ниркові набряки).